Hoofdsponsor en wethouder geven startschot bij hardloopwedstrijd de LEGiO-run op 1 april

Grootegast – Op zaterdag 1 april is de 5e editie van hardloopwedstrijd de LEGiO-run in Grootegast! Net als andere jaren staat de funrun, 5km en 10km op het programma.

De organisatie is er klaar! Om 11:30 uur zitten de vrijwilligers voor je klaar om je op de dag in te schrijven voor alle afstanden of voor het ophalen/omzetten van je startnummer. Inschrijven kan tot een half uur voor aanvang van de gewenste afstand die je wilt lopen.

Recreatief en wedstrijdlopers
Van de drie routes; Funrun(1km), 10 kilometer en de 5 kilometer is de 10 kilometer de wedstrijdloop. Uiteraard mogen zowel recreatieve als wedstrijdlopers deelnemen. De organisatie zegt; “Bij de Funrun hopen wij voor het eerst op Framerunners die gaan meedoen, maar hopelijk ook weer veel deelnemers van Het Hooge Heem, De Zijlen en de jonge jeugd.”

Door tuincentrum en over opslagterrein
De route van de 10 en 5 kilometer loopt weer door tuincentrum Drint en over het opslagterrein van Poelman. Op de route natuurlijk weer onze LEGiO-aankleding en de muzikale aanmoedigen van onder andere Woudklank, Boom Boom Booys en een saxofoonkwartet.

Trotse hoofdsponsor
Om 13:00 uur start de Funrun en geeft hoofdsponsor Anne Bies het startschot. Al sinds 2020 is PowerplusTools de trotse hoofdsponsor, maar op 1 april mag Anne Bies dan eindelijk een startschot geven! De 10 kilometer start om 13.45 en de 5 kilometer om 15.30 uur en wethouder Harry Stopmhorst heeft de eerst om hier het startschot te geven.

Bekijk onze website www.legiorun.nl voor meer informatie over het parcours, starttijden, veelgestelde vragen, eventuele prijzengeld.

Gezelligheid
Van jong tot oud; voor iedereen is er op de wedstrijddag iets te doen op het Marktplein. Komt u ook aanmoedigen of neuzen bij de marktkramen op het Marktplein? Vanaf 11:30 uur start de gezelligheid op het Marktplein. Graag tot ziens op 1 april!

   
Back to top button