InfoLeek passeert miljoen bezoekers

De afgelopen maand november is InfoLeek de miljoen bezoekers gepasseerd sinds de lancering van de website. Op die mijlpaal zijn wij als redactie behoorlijk trots naast het feit dat november de drukste maand ooit was met zo’n 90.000 bezoekers.

InfoLeek, dat in begin 2013 is opgestart, is inmiddels doorgegroeid naar de nieuwswebsite waar de inwoners van Leek, het Westerkwartier en de wijde regio terecht kunnen voor het laatste nieuws. Met een gevarieerd nieuwsaanbod van zowel, sport, 112, gemeentenieuws als kunst&cultuur en evenementen, alles is te zien en te lezen op InfoLeek.nl wanneer jij dat wilt.

Social media
Op social media groeit InfoLeek.nl ook nog dagelijks. Inmiddels volgen meer dan 4600 mensen InfoLeek via onze Facebookpagina en op Twitter heeft InfoLeek zo’n 1200 volgers. Ook automatisch op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg dan onze social media accounts.

Vernieuwd
Op 15 oktober 2016 is de geheel vernieuwde en gemoderniseerde website online gegaan waar we inmiddels al vele positieve reacties en feedback van hebben ontvangen. De mediawereld verandert continu en daarom vonden wij het belangrijk hierin mee te gaan. Zo is de grootste verbetering dat de website vanaf nu volledig responsief is. Dit houdt in dat de site zich aanpast aan het device/apparaat waarmee je het bezoekt. De site is daardoor nog beter leesbaar en te bedienen op smartphone, tablet en desktop. Mede omdat de website voor 80% met een smartphone bezocht wordt vonden wij het belangrijk deze update door te voeren. Inmiddels hebben we al vele positieve reacties en feedback mogen ontvangen.

Nieuwswaardige tips, laat het ons weten!
Heeft u iets nieuwswaardigs in uw omgeving geconstateerd wat interessant is voor de website InfoLeek.nl? Geef dit dan via de tiplijn door via e-mail ([email protected]) of voor dringende zaken per telefoon (06-30092128) aan Jordi Haverdings of één van de andere medewerkers van deze website. Samen zorgen zij ervoor dat iedereen in de gemeente Leek optimaal op de hoogte blijft van het laatste nieuws dat zich in uw regio afspeelt.

De meerwaarde van het nieuws op InfoLeek.nl is vooral het beeld- en/of videomateriaal die dankzij uw tips gemaakt kunnen worden. Voor InfoLeek.nl telt dan ook elk nieuwswaardig bericht. Viert iemand een jubileum of vindt er iets unieks bij u in de buurt plaats? InfoLeek.nl gaat zo snel mogelijk ter plaatse om er verslag van te doen. Is er een ongeluk gebeurd of is die ene verloren trouwring na twintig jaar weer opgedoken? Geef InfoLeek.nl een seintje. Heeft u zelf enkele mooie foto’s gemaakt van een nieuwsitem dan kunnen we die in de meeste gevallen ook gebruiken voor bij het bericht op de website. Mail ze dan naar [email protected] en wie weet zie je ze terug op de website.

 

   
Back to top button