Locatie bekend en voorverkoop Flinke Pink Festival Leek gestart!

LEEK – Het Flinke Pink Festival in Leek wordt voor het derde opeenvolgende jaar op het Evenemententerrein tegenover de Rabobank in Leek gehouden. Dat heeft de organisatie van het festival afgelopen week bekend gemaakt.

Enkele jaren geleden moest het vierdaagse muziekevenement noodgedwongen verhuizen vanuit Nienoord naar het Evenemententerrein omdat een ooievaarspaar midden op het terrein van het openluchttheater een nest had gebouwd waardoor er geen muziekevenementen mochten plaatsvinden.

Na de verhuizing bleek uit de evaluatie tussen de organisatie, diverse hulpdiensten, veiligheidsinstanties en de gemeente dat het Evenemententerrein in Leek beter geschikt is voor het festival. “Flinke Pink bestaat inmiddels al zo’n 30 jaar maar maakt de laatste jaren een fikse groei door. De stijgende bezoekersaantallen, de geringere kans op verstoring van de Flora en Fauna, kortere aanrijtijden voor de hulpdiensten en een betere waarborging van de veiligheid voor de bezoekers hebben ons doen besluiten om ook dit jaar weer te kiezen voor het Evenemententerrein” aldus organisator Sikko Cazemier.

Flinke Pink wordt dit jaar gehouden vanaf vrijdag 29 mei t/m maandag 1 juni. De voorverkoop van de weekendtickets alsmede het campingarrangement (in samenwerking met Landgoedcamping Nienoord) is inmiddels gestart op www.flinkepink.nl. Voor de snelle beslisser, er zijn een beperkt aantal “Early Bird” tickets beschikbaar.

   
Back to top button