Kunstenaar Erik Zwezerijnen presenteert een Art Collectie voor paarden bij Divoza Horseworld in Leek

LEEK – Op woensdag 25 maart wordt bij Divoza Horseworld in Leek de unieke Erik Zwezerijnen Art Collectie gepresenteerd. De collectie van het eigen merk Pagony bestaat uit paardendekens, een zadeldek en een tassencollectie en is vervaardigd van hoogwaardige materialen gesierd door Erik Zwezerijnen’s schilderkunst.

De gerenommeerde kunstenaar Erik Zwezerijnen uit Groningen en Divoza Horseworld zijn een unieke samenwerking aangegaan. Divoza, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Leek, is één van de grootste aanbieders op het gebied van ruitersport in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Divoza is een bekende naam in ruitersportland en is onderscheidend vanwege het grote aanbod van topmerken en eigen merken naast elkaar. Alles op het gebied van ruitersport wordt gepresenteerd online en in de zes megastores verdeeld over Nederland.

Kunstenaar Zwezerijnen, tevens ambassadeur van de provincie Drenthe, staat bekend om zijn moderne, kleurrijke schilderkunst waarbij dieren vaak de hoofdrol spelen, zo ook paarden. Voor Divoza heeft hij een exclusief werk geschilderd wat gebruikt is voor het design van de print van de stoffen. Zo is elk artikel een waar kunstwerk geworden en bovendien duurzaam door de hoogwaardige eigenschappen. Dezelfde print is doorgevoerd in het materiaal voor een zadeldek en een tassencollectie bestaande uit een captas, laarzentas en hoofsteltas voor de ruiter. Voor Zwezerijnen-fans zijn dit echte musthaves natuurlijk, maar ook zeker voor de ruiter die graag de show steelt met zijn of haar paard!

Op woensdag 25 maart wordt de collectie gepresenteerd door Erik Zwezerijnen zelf, bij Divoza in Leek. Dit gebeurt op unieke wijze, speciaal voor paardenliefhebbers, Zwezerijnen-fans en het winkelende publiek van Divoza Horseworld, tijdens een speciaal shopping event. Om 18.00 uur wordt de nieuwe collectie gepresenteerd waarna de verkoop van start gaat. Er kan kennis gemaakt worden met Erik Zwezerijnen terwijl hij met eigen werk, paardenschilderijen uiteraard, exposeert in de megastore van Divoza aan de Zernikelaan, nummer 16, te Leek. Iedereen is welkom, er staat een hapje en drankje klaar, er zijn speciale acties en er kan gezellig geshopt worden tot 21.00 uur.

   
Back to top button