TOLBERT – Bij een cafetaria aan Het Spoor in Tolbert is in de nacht van woensdag op donderdag rond kwart over 4 brand uitgebroken.

De brandweer schaalde direct op naar middel brand en rukte met twee voertuigen uit. De brand ging gepaard met veel rookontwikkeling. Na een snelle inzet met het one-seven schuimblussysteem werd de brand snel geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

De eigenaar heeft het vermoeden dat de brand is aangestoken. De officier van dienst van de brandweer kan niet bevestigen dat de brand is aangestoken. Wel lijkt het er sterk op dat de brand aan de buitenzijde van het pand is begonnen. De politie zal de onderzoek doen naar de oorzaak van de brand.

Foto’s: De Vries Media & Romke Notenbomer/112Marum.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com