LEEK – De politie heeft vanavond in Leek drie personen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een mishandeling van een man in Kornhorn eerder vanavond.

Vermoedelijk gaat het om een conflict in de relationele sfeer. De politie doet op dit moment onderzoek naar wat er precies is voorgevallen. Meer informatie is op dit moment niet bekend.

Update 20:35 uur: Het gaat om een 27-jarige man uit Leek, een 23-jarige man uit Hoogeveen en een 22-jarige vrouw uit Beilen. Zij zijn nabij Carelsveld in Leek aangehouden. Alledrie worden zij verdacht van betrokkenheid met de mishandeling van een 29-jarige man uit Kornhorn.

De mishandeling heeft plaatsgevonden rond 18:00 in een woning aan de Hornhuusstraat in Kornhorn. Het slachtoffer liep hierbij een verwonding op en is zelfstandig naar het ziekenhuis gegaan voor medische hulp. Het onderzoek is in volle gang. Meer info is niet bekend op dit moment.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com