WESTPOORT – Op de A7 ter hoogte van Westpoort heeft in de nacht van zaterdag op zondag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s.

Het ging mis op de rijbaan van Groningen richting Leek. Bij het ongeval is een voertuig met een Nederlands kenteken door nog onbekende oorzaak achterop een personenauto met Pools kenteken gebotst. Het voertuig met Nederlands kenteken stond een stuk verderop langs de snelweg in de berm.

Door de botsing kwam een enorme lading goederen op de weg terecht, waaronder een pan, vele kledingstukken en andere spullen. Er is niemand gewond geraakt bij het ongeval. Beide auto’s zijn na onderzoek door de politie afgesleept door een bergingsbedrijf. Een reinigingsvoertuig heeft het wegdek na het onderzoek grondig gereinigd.

De politie sloot een deel van de A7 ter hoogte van het viaduct af. Het verkeer kon passeren via de op en afritten.

Update 10:35 uur: Een 35-jarige man uit de gemeente Noordeast-Fryslân is na het ongeluk op de A7 aangehouden vanwege rijden onder invloed.

Foto’s: De Vries Media


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com