Leekster zusjes onderdeel van nieuwe videoclip Ariana Grande en Justin Bieber (Video)

LEEK – De twee Leekster zussen Cindy van 12 en Sharon van 16 zijn op dit moment een van de gelukkigste tieners op aarde. Want hoe vaak komt het voor dat je in de videoclip van twee wereldberoemde supersterren zit? Juist, niet heel vaak.

Justin Bieber en Ariana Grande plaatsten ruim een week geleden een oproep op social media waarin zij hun fans uitnodigden om een filmpje van zichzelf te posten waarin zij plezier maken tijdens de quarantaine. De Leekster zussen en tevens grote Ariana Grande fans hebben hier gehoor aan gegeven.

Grote verassing
Afgelopen vrijdagochtend om zes uur kwam de nieuwste muziekvideo “Stuck with u” in première op Youtube. De verassing was compleet toen ze in de vroege ochtend van 8 mei de aftelling volgden naar het begin van de clip en plots hun ingezonden videobeelden te zien waren. De clip is in 2 dagen al zo’n 22 miljoen keer bekeken en staat op Trending #3 op Youtube.

Goed doel
In de videoclip zijn Cindy en Sharon vanaf 1:44 minuut te zien aan de rechterkant van het beeld. De clip is bedoeld om lol te hebben met je geliefden en dierbaren tijdens de quarantaine, maar er wordt ook geld opgehaald voor het goede doel. Zo gaan alle opbrengsten naar de organisatie 1strcf. Die zorgt ervoor dat kinderen van mensen met een vitaal beroep alles krijgen wat ze nodig hebben.

   
Back to top button