LETTELBERT – De hulpdiensten moesten zaterdagmiddag naar een ongeval op de Hooilanden waarbij een wielrenster zwaargewond is geraakt.

De drie vriendinnen fietsten in een rijtje toen één van de drie haar voorgangster aan tikte met het wiel, hierdoor kwam ze hard ten val op het wegdek. Een ambulance en politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen. Echter was de wielrenster zodanig gewond dat de ambulance de assistentie heeft opgeroepen van het mobiel medisch team die met de helikopter ter plaatse kwamen.

Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en later met spoed naar het UMCG in Groningen gebracht. De politie maakt een rapport op van het ongeval en de twee andere wielrensters kwamen met de schrik vrij.

Foto’s/video: Jordi Haverdings & Jelte Haumersen/InfoLeek.nl

 


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com