Geslaagden gefeliciteerd! Ook geslaagd? Stuur je foto in

LEEK – Een spannende dag vandaag voor de vele leerlingen van het voortgezet onderwijs in Leek en de rest van het land.

De leerlingen hoorden vandaag of ze geslaagd zijn voor hun diploma. De leerlingen van de Nijeborg zijn verrast door hun mentor die ze persoonlijk kwam vertellen dat ze officieel geslaagd zijn. Dit jaar zijn de landelijke examens voor het eerst compleet anders verlopen dan normaal. Dit komt natuurlijk door het Coronavirus en de maatregelen daar tegen. De leerlingen van de meeste scholen hebben online examens gemaakt en daarnaast enkele examens op school. Ook zijn ze beoordeeld op hun prestaties op school tot voor het Coronavirus. Een enkeling moest nog naar school om een opdracht af te ronden.

Geslaagd? Stuur je foto in
Ben je ook geslaagd en heb je een leuke foto van jezelf? Stuur deze dan in via [email protected] of via de chat op onze Facebookpagina. Dan plaatsen wij de foto in dit artikel.

Foto’s: Ingezonden & rsg de Borgen

Back to top button