PROVINCIE – Vanaf 15 juni geldt in de Veiligheidsregio Groningen een nieuwe Noodverordening.Bij het opstellen van deze noodverordening is het landelijke model gevolgd. De regels zijn ook beschikbaar in eenvoudige taal.

In de nieuwe noodverordening is een aantal maatregelen versoepeld voor met name:

  • sanitaire voorzieningen;
  • verpleeghuizen en andere kleinschalige woonvormen in ouderenzorg.

Met de nieuwe noodverordening wordt uitvoering gegeven aan de aangepaste maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Heeft u vragen? Neem dan contact op met de Veiligheidsregio Groningen. Meer informatie op de site van de veiligheidsregio

De volledige Noodverordening vind je hier: Noodverordening COVID-19 Veiligheidsregio Groningen 1 juni 2020.pdf


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com