Bowlingbanen bij Bowlingcentrum Leek vanaf 3 juli weer open

LEEK – Nu de versoepelingen van de coronamaatregelen ook de bowlingsport hebben bereikt, opent Bowlingcentrum Leek op vrijdag 3 juli weer de deuren.

Na een lange gedwongen sluiting kunnen er vanaf juli weer ieder weekend kinderfeestjes, bedrijfsuitjes en andere feesten worden gehouden bij de bowlingbanen. Ook buffetten zullen weer binnen de mogelijkheden liggen, waarbij uiteraard alle richtlijnen in acht zullen worden genomen.

Met de verschillende huisregels en richtlijnen van het RIVM zichtbaar binnen de ruimte, hopen de medewerkers van Bowlingcentrum Leek op een succesvolle heropening. “Na een grondige schoonmaak hebben we er alles aan gedaan om de feestjes en buffetten weer op te kunnen starten, terwijl we de veiligheid van de gasten blijven garanderen”, aldus Jacob Veenema, mede-eigenaar van Bowlingcentrum Leek.

Ook is er gedacht aan de bowlers die nog een Social Deal voucher hebben, waarvan de geldigheid is verstreken. Jacob: “Deze mogen nog gewoon tot 31 augustus worden ingeleverd. Op 1 september start vervolgens weer een nieuwe Social Deal”.

Op vrijdagen zal het centrum van 16:00 tot 00:00 geopend zijn, op zaterdag van 13:00 tot 00:00 en op zondag van 13:00 tot 19:00. Wel is reserveren verplicht en dienen bezoekers zich aan de regels te houden.

   
Back to top button