TOLBERT – De eerste week van de zomervakantie heeft alle verwachtingen overtroffen voor de Activiteitenarena Tolbert. Honderden personen bezochten de indoor uitjeslocatie. “Zoveel reserveringen hadden we niet durven dromen in deze periode”, reageert directeur Oetze Mulder.

Vooral Fun Curling 2.0 en Glow in the Dark Midgetgolf trokken bezoekers. Mulder had van tevoren eigenlijk geen grote toeloop verwacht. “Het regenachtige begin heeft ongetwijfeld een rol gespeeld. Bij slecht weer zijn overdekte activiteiten natuurlijk een stuk aantrekkelijker”, verklaart hij.

Bij aangename temperaturen verwacht Mulder veel van de rondritten in de regio (VETbike, Moonwalker, red.) en de borrelterrassen bij de locatie. Toch kan ook serieuze hitte wel positief uitpakken voor de overdekte uitjeshal. “Het is dan lekker koel binnen”, legt Mulder uit.


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com