Wandelingen voor mantelzorgers in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – In september organiseert Sociaal Werk De Schans in samenwerking met IVN Westerkwartier e.o. in de gemeente Westerkwartier meerdere belevingswandelingen voor mantelzorgers.

Tijdens de wandelingen laten de ervaren natuurgidsen van IVN de mantelzorgers vlakbij huis de schoonheid van de natuur ervaren.

Mantelzorgers kunnen zich aanmelden voor een wandeling naar keuze. Ze kunnen tijdens de wandeling vragen stellen aan de natuurgidsen en onderweg praten met andere mantelzorgers. De medewerkers van Sociaal Werk De Schans zorgen onderweg  voor thermoskannen met thee en koffie en iets lekkers. De wandelingen zijn 3 tot 4 kilometer lang en duren ongeveer 1,5 uur. Wij houden ons aan de RIVM richtlijnen dus wordt er tijdens de wandelingen 1,5 meter afstand gehouden van elkaar. Deelname aan de wandelingen is gratis. Van te voren aanmelden voor de wandelingen is noodzakelijk.

Data en locaties
Donderdag 10 september
14.00 – 15.30 uur Coendersborg
Start bij de parkeerplaats van Coendersborg

Dinsdag 15 september
14.00 – 15.30 uur Doezumermieden
Start bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer/Blote Voetenhof, Peebos 1a Opende

Donderdag 17 september
18.45 – 20.15 uur Trimunt
Start bij de parkeerplaats van Staatsbosbeheer – aan de Kloosterweg

Woensdag 23 september
10.00 – 11.30 uur NAM park Noorderriet
Start bij de informatiepanelen aan de Waardweg

Donderdag 24 september
14.00 – 15.30 uur Leek
Start bij de parkeerplaats van Nienoord

Aanmelden
Kijk voor meer informatie op www.sociaalwerkdeschans.nl. Meld je voor 1 september aan voor de wandeling van je keuze via: [email protected] of bel met tel: (0594) 745 620 en vraag naar Carla Helder of Jolique Luscuere.

   
Back to top button