Korfbalclub Rodenburg brengt ouderen uit Leek in beweging tijdens de OldStarsVitaliteitSpelen

Leek – Om de fysieke en sociale voordelen van bewegen voor ouderen extra onder de aandacht te brengen, organiseert Korfbalvereniging KC Rodenburg een kick-off OldStars Walking korfbal op donderdag 19 mei.

Deze kick-off maakt deel uit van de Nationale Beweegweek voor Ouderen van het Nationaal Ouderenfonds. Aanmelden voor de kick-off  OldStars Walking korfbal op 19 mei kan bij Anne Wiersma via [email protected]  of 06 – 38 92 70 57. Zowel (oud)korfballers maar ook zeker niet-korfballers zijn van harte welkom.

Vitaliteit en conditie
Het Nationaal Ouderenfonds zet zich met OldStars korfbal in voor de verbetering van de vitaliteit en het aanmoedigen van belangrijke sociale verbinding. Korfbal is hierbij niet het doel, maar een middel om op latere leeftijd conditie, kracht en aanpassingsvermogen te (blijven) ontwikkelen. Deelname aan de kick-off is gratis, makkelijke kleding voldoet.

Na de kick-off op 19 mei komt de groep wekelijks op donderdag van 10.00 tot 11.30 uur bij de vereniging bij elkaar. Kijk voor meer informatie op www.kcrodenburg.nl.

   
Back to top button