MARUM In de nacht van zaterdag op zondag, rond de klok van drie uur, is een voertuig dat geparkeerd stond op een parkeerplaats aan de van Ewsumstraat in Marum grotendeels uitgebrand. 

De brandweer en politie kwamen een paar minuten na de brandmelding ter plaatse, agenten hebben in de omgeving nog gezocht en getuigen gesproken. De brandweer zette zich direct in op blussing van het voertuig, die op het moment van ter plaatse komen in lichterlaaie stond. Met schuim en water werd het vuur gedoofd. 

Een voertuig dat naast de brandende auto geparkeerd stond, kon door snel brandweer optreden worden gered. Deze had enige schade aan de achterlampen.

De politie kon niet uitsluiten of de brand was ontstaan door kortsluiting, of door brandstichting. Daarom is het voertuig in beslag genomen en zal de recherche onderzoek doen naar de exacte toedracht van de brand. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig meegenomen naar een onderzoekslocatie. 

Foto’s: De Vries Media & Romke Notenbomer/112Marum.nl


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com