Cursus improvisatietheater in het Westerkwartier

WESTERKWARTIER – Improvisatietheater is een luchtige, heerlijke en vaak grappige manier van theater maken. Iedereen kan improviseren, jij ook!

Tijdens de tienweekse cursus laat de instructeur je zien hoe leuk en (plezierig) spannend het is om zelf scènes te bedenken zonder voorbereiding of script. We gaan aan de slag met de improvisatietechnieken voor op het podium, zowel als in je dagelijkse leven!

Ontdek jezelf
Samen met je medecursisten ga je aan de slag met samenwerken, elkaars aanbod accepteren, elkaar ondersteunen, positief zijn, spontaniteit, verhaalopbouw, grote en kleine emoties.

Nog geen ervaring? Geen punt! Het begint vanaf de basis en behandelen stap voor stap diverse impro- technieken. Al bekend met andere theatervormen? Dan kan impro een welkome aanvulling zijn.

Interesse
Hoe vaak: 10 lessen improvisatietheater/theatersport
Voor wie: iedereen tussen de 18 en 88 jaar
Wanneer: dinsdagavond van 20:00 – 22:00 uur (start in eerste week van oktober, bij voldoende deelnemers)
Waar: De Nieuwe Wierde, Burmanniastraat 1, Grijpskerk
Aantal deelnemers: minimaal 6 en maximaal 12
Kosten: €50
Inschrijven of meer informatie: [email protected]

Over de trainer
Hallo, ik ben Albert van Buuren. Ik heb 15 jaar improvisatietheater ervaring. In die tijd ben ik als speler actief geweest in diverse improvisatiegroepen die zich bezig hielden met theatersport, straattheater, longform, impro-musical en impro voor kinderen. De laatste jaren verzorg ik met enige regelmaat trainingen. Improvisatie theater heeft mij heel veel gebracht en dat gun ik een ander ook. Vandaar dat ik het initiatief heb genomen om deze cursus aan te bieden.

 

   
Back to top button