Bouw van Multifunctioneel Centrum Zevenhuizen van start

ZEVENHUIZEN – Na vele voorbereidingen vanaf maart 2019 was vrijdag 18 september 2020 de starthandeling voor de bouw van MFC Zevenhuizen.

Richard Kobes (voorzitter MFC7huizen), projectwethouder Hielke Westra en dorpswethouder Zevenhuizen Geertje Dijkstra-Jacobi, hebben samen de eerste scheppen grond verzet en piketpaal geslagen voor de nieuwbouw van de multifunctionele accommodatie in Zevenhuizen.

Ook de uitgenodigde raadsleden van de gemeente Westerkwartier hielpen mee de graafmachine bak vol te scheppen waarna Hielke Westra plaats mocht nemen achter het stuur van de graafmachine. Richard Kobes dankte iedereen voor de inzet tot nu toe en dankte speciaal de raad en college van de gemeente Westerkwartier voor het voortvarende proces. Hielke roemde het draagvlak en inzet van vele vrijwilligers in Zevenhuizen.

Ook wethouder Geertje Dijkstra sprak haar waardering uit voor de inzet van het bestuur en de inwoners en gaf aan dat met het nieuwe MFC het dorp Zevenhuizen weer een stuk leefbaarder en nog mooier wordt.

   
Back to top button