Minister Cora van Nieuwenhuizen op bezoek bij Nationaal Rijtuigmuseum Nienoord

LEEK – Maandag bezocht Minister van Infrastructuur en Waterstaat, mevrouw Cora van Nieuwenhuizen het Nationaal Rijtuigmuseum op Landgoed Nienoord.

Ondergetekende biedt hare excellentie ter gelegenheid van haar bezoek het boek ‘Een leven vol rijtuigen’ aan, met allemaal verhalen uit en over het Nationaal Rijtuigmuseum. De minister verwacht dat de reis terug naar Den Haag met zo ’n boek zal omvliegen en zegt toe, snel terug te komen. Dit bezoek is op uitnodiging van de provincie Groningen. Op de foto van links naar rechts: minister Cora van Nieuwenhuizen, gedeputeerde Fleur Gräper-van Koolwijk en museumdirecteur Geert Pruiksma.

OBS Springplank Marum
Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat bezocht op 21 september OBS De Sprinkplank in Marum. Daar was ze aanwezig bij een aantal verkeerslessen van basisschoolleerlingen uit de groepen één tot en met acht. De minister bezocht de school vanwege het vijfjarig bestaan van Verkeerswijzer Groningen, een samenwerkingsverband tussen verschillende overheden in de provincie Groningen dat verkeersveiligheidscampagnes en educatie-activiteiten organiseert om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen.

Foto: Joyce Haarman

 

   
Back to top button