LEEK – Aan het Carelsveld heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een steekincident plaatsgevonden waarbij een persoon zwaar gewond is geraakt. 

Rond kwart over twaalf werden de hulpdiensten opgeroepen voor een steekpartij. Ook het mobiel medisch team kwam ter plaatse met een arts. Aan het Carelsveld werd het slachtoffer aangetroffen bij een woning. Het slachtoffer is na behandeling met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Niet veel verder werd aan de Hulstlaan een plaats delict gemaakt en onderzoek gedaan met onder andere een politiehond. Hier werd ook een steekwapen aangetroffen. De politie wist één verdachte aan te houden deze is op het bureau ingesloten voor verhoor. Wat er zich precies heeft afgespeeld heeft de politie in onderzoek.

Update 9:40 uur: De verdachte van het steekincident aan het Carelsveld in Leek is een 51-jarige man uit Leek. De verdachte zit nog vast en zal vandaag door de recherche gehoord worden in deze zaak. Het slachtoffer is een 37-jarige man uit Grootegast. Het slachtoffer is met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Groningen. Over zijn huidige situatie is nog niks bekend.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl & De Vries Media


 
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com