KC Rodenburg laat 4 punten achter in Roden

RODEN/LEEK – Wat 2 mooie derbywedstrijden hadden moeten worden, eindigde voor de selectie van Rodenburg in een teleurstellend resultaat. Rodenburg 1 wist de wedstrijd goed te beginnen maar kwam niet los van Noordenveld 1.

Beide ploegen leken aan elkaar gewaagd maar Noordenveld wist een gaatje van 3 doelpunten te slaan die de HHZ-formatie niet voor rust kon dichten. Na de rust was het Noordenveld die korf beter wist te vinden en effectiever speelde. Zij wisten de voorsprong steeds groter te maken terwijl Rodenburg als collectief niet de juiste draai en spirit wist te vinden. De scheidrechter floot af bij een stand van 20-11.

Rodenburg 2 speelde een goede eerste helft en kwam op een terechte voorsprong.  Noordenveld 2 wist het geduld te bewaren en met regelmaat de korft te vinden daar waar Rodenburg de vele kansen aan zich voorbij liet gaan. Al met al een matige 2e helft van deze HHZ-formatie met een eindstand van 20-10.