Fietsspecialist Profile Wagenaar in Leek gaat een week dicht voor ombouw naar Bike Totaal

Leek – Fietsspecialist Profile Wagenaar aan de Bosweg in het centrum van Leek is in de eerste week van 2024 gesloten voor de ombouw naar Bike Totaal.

In 2002 startte Jelle Wagenaar met zijn zoon Tjeerd Wagenaar deze fietsspeciaalzaak in het centrum van Leek. Zo’n 6 jaar later kwam Oebele Ypenga bij het bedrijf in en sindsdien runnen Tjeerd en Oebele deze fietsspeciaalzaak onder de noemer ‘Profile Wagenaar – De Fietsspecialist’. Nu bijna 22 jaar later krijgt de zaak een andere naam. Dynamo Retail Service, het koepel waar Profile en Bike Totaal onder vallen, heeft besloten te stoppen met van de tak Profile en dat samen te voegen met Bike Totaal.

Krachtenbundeling
Door deze samenvoeging wil het moederbedrijf haar krachten bundelen en de focus daarbij volledig leggen op goede afspraken met de fietsspeciaalzaken, een kwalitatief assortiment fietsen met accessoires aanbieden en daarnaast klanten meer ontzorgen op het gebied van garantie, service en onderhoud.

Opening
De winkel in het centrum van Leek is gesloten van dinsdag 2 januari tot en met vrijdag 5 januari. In die periode wordt de huisstijl van de winkel omgebouwd. Het krijgt een nieuw schappenplan, nieuwe gevelreclame, een frisse indeling en het personeel krijgt nieuwe kleding. Tjeerd vult met een knipoog aan; “Zelfs de theedoos wordt vervangen voor een Bike Totaal variant”. Op zaterdag 6 januari zijn de deuren weer geopend onder de noemer Bike Totaal.

Foto: InfoLeek

   
Back to top button