Pieter Doller van Schaakclub Leek koploper na vijf ronden schaken

LEEK – Pieter Doller is koploper na vijf gespeelde ronden in de interne competitie van de schaakclub Leek. De ambitieuze schaker uit Leek schakelde wekelijks de concurrentie uit en leidt met een 100%-score.

Een andere voormalige clubkampioen, Johan te Hoor uit Roden, is eveneens op dreef en verloor alleen een partij van Doller. Frans Huisman staat derde, en Huib Matthijsse doet het erg goed met een vierde plek en is nog zonder nederlaag. Nieuw lid en webmaster Gert-Jan Ris neemt na drie overwinningen en twee verliespartijen, de vijfde plaats in. Clubkampioen Tijmen Hofstra en enkele andere leden doen vanwege het Coronavirus nog niet mee aan de competitie.

De inschrijving voor de NOSBO-competitie is geopend en de schaakclub Leek gaat daarin met een achttal en een viertal deelnemen.

Mede dankzij de Rabobank Clubsupportactie, kan de schaakclub meer activiteiten aanbieden aan de jeugd en senioren op leeftijd. Schaken stimuleert de hersenontwikkeling en houdt ouderen geestelijk jong(er). Uw stem op de schaakclub Leek en omgeving kunnen we dan ook goed gebruiken.

   
Back to top button