Fitclub Rodenburg online geopend

Leek – De deuren zijn vanwege de coronamaatregelen tijdelijk dicht maar de Fitclub in Leek is online vrijwel dagelijks wel gewoon open!

“De eerste dag van de lockdown zijn we direct gestart met het uitlenen van sportmateriaal en het online geven van trainingen en groepslessen door onze eigen instructeurs vanuit de Rodenburghal. Gemiddeld geven we zo’n 2 a 3 trainingen/lessen per dag LIVE via Zoom en daar wordt veel gebruik van gemaakt”, aldus clubeigenaar Astrid Cazemier die zelf de BodyPump voor haar rekening neemt. Ook worden alle gegeven trainingen geplaatst in de App en het ledenportaal op de website zodat de leden ook later de lessen thuis nog kunnen volgen.

Lancering nieuwe lessen
Begin januari organiseert de Fitclub altijd een grootse lancering van nieuwe groepslessen in de sporthal. De lancering gaat ook nu gewoon door maar ook die gaat online. Op maandag 4 januari vanaf 19.30 uur worden van vrijwel alle groepslessen 2 of 3 nummers gegeven. De lessen worden iets aangepast zodat ook mensen die niet over materialen beschikken mee kunnen doen vanuit hun woonkamer. De online lancering is niet alleen voor leden, ook niet-leden kunnen zich aanmelden en gratis kennismaken met de lessen van de Fitclub.

Buiten sporten
Tijdens de lockdown is het buitenterrein rondom de Rodenburghal openbaar toegankelijk. De hindernisbaan mag gebruikt worden (groepjes van max. 2 personen) en dat geldt ook voor de losse materialen die daar aanwezig zijn zoals de houten balken autobanden.

Fitclub Rodenburg is tijdens de lockdown dagelijks telefonisch bereikbaar van 9 tot 20 uur op (0594) 740 842 of per email op [email protected].

   
Back to top button