Zevenhuizen – Maandagmorgen is er bij de bouwplaats van het Multifunctioneel Centrum in Zevenhuizen een speciaal transport aangekomen.

Het speciaal transport van de 26 meter lange spanten stond gepland om tussen 7.00 en 7.30 te arriveren in Zevenhuizen. De reis vanuit Barneveld (Gelderland) duurde minder lang dan gepland. De 26 meter lange spanten kwamen al rond 6.30 uur aan.

Veel mensen kwamen kijken naar het spektakel 
Veel mensen handen het nieuwsbericht gezien dat de lange vrachtwagen door de straten van Zevenhuizen moest manoeuvreren. Veel mensen waren hier vroeg op de been om dit spektakel niet te missen. De vele mensen die kwamen kijken kwamen dus te laat om de vrachtwagen zien te manoeuvreren omdat deze eerder aankwam dan gepland. Enkele die toch een deel van het spektakel wilden meemaken kwamen kijken bij het hijsen van de spanten. De geleverde spanten worden later op hun plek gehesen.

Foto’s: Jelte Haumersen/InfoLeek.nl