Technische staf VEV’67 2 verlengt contract

Leek – Nadat eind vorig jaar de technische staf van het eerste hun contract heeft verlengd, hebben ook de trainers en begeleiding van het tweede hun contract gecontinueerd.

Dit betekent dat Peter de Vries, Jochem ten Brinke en Mathijn Wegter ook volgend seizoen het technisch hart vormen. Ook vaste assistent-scheidsrechter Jan Ottema blijft onderdeel van de staf van de tweede selectie.

“Het is mooi dat we duidelijkheid aan de groep hebben kunnen geven voor volgend seizoen.“ Aldus Erwin Meijer namens de TC.

VEV’67 2 haalde ongeslagen de volgende ronde in de beker en ook in de competitie waren er nog volop mogelijkheden om de ambities te verwezenlijken.

“Wij als staf, en ik als trainer zijn enorm gemotiveerd om te gaan werken richting het seizoen 2021 – 2022 om daar alsnog onze doelstellingen waar te gaan maken.“ aldus Peter de Vries. “Ook de drive om met deze fijne, kwalitatief sterke groep een heel seizoen te draaien is groot. Zodat we samen de teleurstelling van het huidige seizoen een plek kunnen geven.“

Het nieuwe contract loopt tot einde seizoen 2021 – 2022.

Foto: VEV’67

   
Back to top button