Leek/Tolbert – Goed nieuws! De ijsbaan in Tolbert is vanaf nu open voor de jeugd tot 17 jaar en de ijsbaan bij Nienoord in Leek gaat donderdagmiddag om 13:00 uur open voor leden!

Tolbert
De ijsbaan is vanaf donderdagmorgen open voor de jeugd tot 17 jaar. Er hoeft niet gereserveerd te worden. Voor leden contributie kaart meenemen. Deze worden omgeruild tegen entree kaartjes .Bezoekers kunnen buiten het hek kijken. Het bestuur wil iedereen er op wijzen dat men de Corana regels in acht moet nemen. Meer actuele informatie vind je op deze Facebookpagina.

Leek
De ijsbaan in Nienoord gaat vanaf vanmiddag 13:00 uur open! Alleen toegang voor leden en reserveren verplicht. Je kunt reserveren per tijdblok van 1,5 uur en er is plaats voor maximaal 250 schaatsers per keer. Reserveren kan via de website www.ijsverenigingleek.nl. Aanmelden als lid kan daar ook. Op vertoon van je reservering en lidmaatschapskaart krijg je toegang tot de baan. Zonder lidmaatschap en reservering = geen toegang tot de ijsbaan. Volg de aanwijzingen bij de ijsbaan op. Meer actuele informatie vind je op deze Facebookpagina.