Bruidsbeurs Leek 2021 afgelast

Leek – Hoewel er zo lang mogelijk werd gehoopt op goed bericht, is na de persconferentie van maandagavond toch besloten om de Bruidsbeurs van zondag 21 maart niet door te laten gaan.

Tweemaal per jaar organiseert Grand Café Borg Nienoord een Bruidsbeurs, waarop (toekomstige) bruidsparen bij een variatie aan standhouders inspiratie kunnen opdoen voor bijvoorbeeld de taart, de ringen en de kleding. Daarnaast kan op deze dag natuurlijk ook de Borg als trouwlocatie eens goed bekeken worden. Waar de editie van september 2020 nog met aanpassingen door kon gaan, is er voor de editie van 21 maart toch gekozen deze te laten vervallen; gezondheid en veiligheid staan immers voorop.

Op zondag 26 september staat de volgende editie voor de Bruidsbeurs gepland, waar vol vertrouwen naar toe wordt geleefd. In de tussentijd blijft de interesse van bruidsparen in de Borg hoog. Het is daarom nog steeds mogelijk persoonlijke afspraken te maken voor het bezichtigen van de Borg.

Volle agenda
Veel reserveringen van de afgelopen periode worden verplaatst naar 2022, waardoor die agenda nu snel vol raakt. Daarom is besloten ook alvast de agenda voor 2023 te openen. Heeft u dus interesse in een datum in 2022, of wilt u uw datum in 2023 alvast vastleggen? Bel dan gerust voor een afspraak. U kunt dan op locatie, met voldoende afstand, samen met Jacob Veenema kosteloos de mogelijkheden bespreken en de Borg bekijken.

Mocht u hier interesse in hebben, dan kunt u mailen naar [email protected].

   
Back to top button