Tolbert– Tijdens de Paasdagen presenteert restaurant De Postwagen een speciale ‘Paas Proeverij’ om af te halen. Het gaat om een gevarieerd en uitgebreid assortiment met streekproducten.

Het eerdere afhaalpakket rond kerst was een groot succes. Inwoners uit Tolbert, Leek en verre omstreken deden mee aan de actie. Het horecabedrijf geeft dat succes graag een vervolg met een compleet nieuw pakket voor Pasen.

Inhoud pakket afhaalactie Pasen
De inhoud bestaat nu onder andere uit Yakatori-spiesjes, ribfingers en gehaktballetjes zoetzuur. Deze warme gerechten kunnen zelf opgewarmd worden, met uitleg van de chef. Ook zijn er kleine, hartige belegde broodjes en mini-sandwiches.

Daarnaast biedt het pakket breekbrood (met tapenade, aioli en kruidenboter), gemarineerde olijven en gekruide gambaspiesjes. Verder is er zoete aardappelsoep, tartaar met peper crème en zoetzuur en een sushi bowl. Het pakket wordt gecompleteerd met gerookte zalm, eiersalade en wraps.

Inclusief dessert
De afhaalactie is inclusief dessert met tiramisu, crème brûlée, chocolademousse en diverse kleine, zoete hapjes. Tot slot kunnen kinderen een Kids Proeverij krijgen met allemaal lekkers.

Reserveren noodzakelijk
Het team van De Postwagen dient vooraf te weten hoeveel pakketten er bereid dienen te worden. Vandaar is reserveren noodzakelijk. Het is ook mogelijk om gelijk een buitenactiviteit te reserveren. Elk weekend en met Pasen verhuurt De Postwagen Moonwalkers, VETbikes en Pretfietsen.