Paashazen en gouden eieren zoeken in Tolbert

Tolbert – Op 2de paasdag, maandag 5 april organiseert Volksvermaken Tolbert een coronaveilige paasactiviteit.

Alle kinderen kunnen tussen 10.00 en 16.00 uur paashazen en gouden eieren zoeken. De paashazen zijn verspreid in de dorpskern (binnen de Hoofdstraat, Oldebertweg en Zuiderweg) van Tolbert. Op alle versierde hazen staan letters en cijfers. De letters vormen een woord (van 13 letters) en de cijfers moeten bij elkaar opgeteld worden. Het woord en de uitkomst van de opgetelde 13 getallen kun je samen met je naam door appen naar het volgende nummer: 06 37331622.

Alle juiste antwoorden worden in een trommel gedaan en daar worden live drie winnaars uit gehaald. Ook zijn er die dag gouden eieren verstopt. In drie tijdzones kan er gezocht worden naar 5 gouden eieren in het gebied binnen de Hoofdstaat, Oldebertweg en Zuiderweg. Van 10.00-11.30, van 12.00 tot 13.30 en van 14.00 tot 15.30 uur. Je mag per persoon slechts 1 ei inleveren bij het team van Volksvermaken die in het dorp tegenover de Poiesz zitten. Als je een gouden ei komt inleveren krijg je gelijk je prijsje mee.

Volksvermaken Tolbert hoopt dat je ook mee doet met je ouders, broertjes en zusjes of je vriendjes en vriendinnetjes. Volksvermaken Tolbert wenst iedereen een gezellig Pasen.

   
Back to top button