Gratis sporten bij Fitclub Rodenburg of Fit & Health Studio voor medewerkers De Postwagen

Leek/Niekerk – Gratis fitness en gratis groepslessen in de sportschool: medewerkers van De Postwagen krijgen een compleet sportschoolabonnement cadeau. Ze mogen onbeperkt sporten.

Het dankbare horecabedrijf koestert de waardevolle inzet van de medewerkers en wil ze daarom graag belonen. Daarnaast vindt De Postwagen gezondheid en vitaliteit belangrijke thema’s.

De eigenaar kwam afgelopen kerst op het idee. “Vaak stoppen we kerstpakketten vol lekkers”, zegt Oetze Mulder. “Mensen hebben dan al weken Sinterklaas-snoepgoed en kerstlekkernijen gehad. Dat mag natuurlijk. Iedereen kreeg dan ook gewoon een kerstpakket. Maar wel net even anders: een sporttas met praktische boodschappen en medewerkers mogen daar bovenop gratis sporten.”

Individueel of groepsles
Het personeel van De Postwagen kan individueel sporten of meedoen aan groepslessen. De activiteiten variëren volop; fitness, yoga of dansworkouts en van vitaal fit tot ‘tone’. Ook bootcamp en HIIT behoren tot de opties. Het aanbod is afhankelijk van de locatie. Zowel Fitclub Rodenburg Leek als Fit & Health Studio Niekerk bieden veelzijdige programma’s aan.

Net even anders
“De Postwagen bestaat sinds 1780. Dat eeuwenlange bestaansrecht zit ‘m in dingen steeds net even anders te doen. Wij gunnen al onze betrokken medewerkers de mogelijkheid om lekker te sporten.” Astrid Cazemier (namens Fitclub Rodenburg Leek) en Hanneke Rikken (namens Fit & Health Studio Niekerk) staan open voor samenwerkingen met andere bedrijven die het voorbeeld van De Postwagen willen volgen.

   
Back to top button