Grand cafe borg Nienoord ook in de herfst en winter overdag geopend

LEEK – Het eerste half jaar van de nieuwe uitbaters van Grand cafe borg Nienoord zit er op. Voor Jacob Veenema en Albert Kuil was dit een nieuwe uitdaging en tot op heden is het ze gelukt vele nieuwe klanten naar Nienoord toe te trekken.

Het terras wordt vooral in het weekend druk bezocht. Ook zijn er inmiddels diverse  bruiloften en feesten geweest. Ook voor 2016 loopt de agenda al mooi vol en het is hier en daar passen en meten  wat ruimte betreft. Voor 2016 staan er een aantal grotere evenementen op stapel die bij dit mooie landgoed passen o.a. Zomerfair , Oosters Festival , Cultuur theater festival en een herfst fair.

Voor de winter is de kaart van het café aangepast met producten die in deze periode goed passen. Een ervan is de zelf gemaakte erwtensoep met roggebrood en spek. Ook kunt u in de winter gebruik maken van het terras want het terras zal worden verwarmd door terrasheaters. Grand café borg Nienoord zal zich dit jaar ook presenteren op twee bruidsbeurzen. Een in de Euroborg in november en de andere in de Martini Plaza in januari. Heeft u  iets te vieren kom dan vrijblijvend binnen lopen en bespreek al onze mogelijkheden en samen komen we er vast uit aldus dhr Veenema.

Voor meer informatie kijk op www.grandcafe-borgnienoord.nl

   
Back to top button