Open week bij Sportcentrum Leek met gratis toegang fitnesszaal en groepslessen

LEEK – Van dinsdag 1 tot en met maandag 7 september biedt Sportcentrum Leek geïnteresseerden de kans om kennis te laten maken met het fitnesscentrum. Gedurende deze week mag er gratis worden gesport in de fitnesszaal en zijn ook de groepslessen gratis toegankelijk. En bent u overtuigd? Schrijf u dan in de maand september nog in. U betaalt dan namelijk geen inschrijfgeld en u sport de hele maand september gratis!

Nu de zomer op z’n einde loopt en de corona maatregelen volledig zijn ingebakken in het reilen en zeilen van het populaire sportcentrum, dient zich het perfecte moment aan om een open week te organiseren. “Je ziet toch vaak dat mensen na de vakantie en aan de start van het nieuwe school- of studiejaar weer frisse moed krijgen om fanatiek bezig te gaan. Een soort goede voornemens, maar dan halverwege het jaar”, vertelt fitnessmanager Patricia.

Gedurende de open week is iedereen uit de omgeving van harte welkom om kosteloos te komen fitnessen en deel te nemen aan de groepslessen. Wel is het natuurlijk gewenst om even te reserveren, maar dit kan gemakkelijk door van tevoren even te bellen naar 0594 512040 of je ter plekke te registreren bij de balie.

Het Sportcentrum hoopt met deze actie natuurlijk nieuwe leden aan te trekken en biedt daarom nog wat extra’s. Zo hoeft iedereen die zich in september inschrijft geen inschrijfgeld te betalen en worden ook voor de gehele maand september geen abonnementskosten gerekend. Patricia: “Op deze manier hopen we een fitte en vitale levensstijl voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig te maken”.

   
Back to top button