Opbouw Pinksterweekend Leek vandaag gestart

LEEK – Hoewel de kermisattracties en trailers nog op het parkeerterrein bij de haven en Nienoord staan is de opbouw voor het aankomende Pinksterweekend vandaag van start gegaan. In de gemeente hingen eerder al borden met informatie en wegafsluitingen voor tijdens het Pinksterweekend.

Vanaf vandaag zijn ook de tenten opgebouwd bij de oude vertrouwde locatie aan de Tip, is de stroomvoorziening in orde gemaakt en zijn afzetgekken geplaatst. Bij Podium Nienoord is de opbouw voor 4 dagen Flinke Pink ook gestart met het plaatsen van tenten en hekken. Vanaf woensdag/donderdag zullen de meeste kermis attracties beginnen met het positioneren en opbouwen van de attracties waarvan er in ieder geval één nieuwe spectaculaire attractie tijdens de Pinksterkermis is dit jaar.

Pinkstermarkt courant

Woensdag zal op de meeste plekken in en om de gemeente Leek de Pinkstermarkt courant met een oplage van zo’n 55.00 exemplaren verspreid worden. Hierin vind je alle informatie over de kermis, kortingsbonnen, evenementen, horeca, agenda’s etc.

Meer informatie

Voor meer informatie over onder andere het parkeren, openingstijden en de muziekactiviteiten klik hier.

 

   
Back to top button