Wijzigingen openingstijden op Koningsdag en Bevrijdingsdag bij gemeentelijke locaties

Westerkwartier – De gemeentelijke locaties zijn gesloten en telefonisch niet bereikbaar op donderdag 27 april (Koningsdag) en vrijdag 5 mei (Bevrijdingsdag). De hoofdlocatie Novatec, Feithsweg 4 en de kwekerij zijn ook gesloten op bovenstaande dagen. De milieustraten zijn vrijdag 5 mei wel geopend.

Spoed of crisiszaken
Bij spoed of crisiszaken op het gebied van Jeugd belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld naar een consulent Jeugd.

In geval van spoedeisende calamiteiten op het gebied van wegen, riolering, gemeentelijke gebouwen en groen die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag, belt u met het algemene nummer, 14 0594. U wordt dan doorgeschakeld met het calamiteitennummer.

Afhalen documenten
Voor het afhalen van reisdocumenten of rijbewijzen kunt u zonder afspraak terecht bij de recepties van de locaties Leek en Zuidhorn. Raadpleeg altijd de actuele openingstijden op www.westerkwartier.nl/openingstijden.

Afspraak maken
Gemeente Westerkwartier werkt volledig op afspraak. Inwoners kunnen online een afspraak maken voor het aanvragen van een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs via www.westerkwartier.nl/afspraak. Voor andere afspraken blijft het nodig dat inwoners bellen voor een afspraak, zodat maatwerk geleverd kan worden.

   
Back to top button