Eerste kleding inbrengmoment voor het Vrouwenfestival Westerkwartier op dinsdag 8 november in Leek

Westerkwartier – Tussen 14.00 en 19.00 uur staat de Rodenburghal in Leek helemaal  in het teken van het festival: een markt, kledingruilbeurs, eten & drinken, workshops, lezingen en diverse optredens!

Het Vrouwenfestival Westerkwartier wordt georganiseerd door vrouwen voor vrouwen. Het festival is gratis te bezoeken. Het belooft een fantastische dag te worden!

Markt
Op het Vrouwenfestival vind je een leuke gezellige markt. Er zijn creatieve stands, informatieve kraampjes en kramen waar je wat kunt doen. Wil je zelf op de markt staan, dat kan! Er is nog plek voor jouw eigen kraam. Ook kan je een workshop of lezing verzorgen. De kosten voor een kraam bedragen € 10,- en er is keuze uit een kraam van 2,5 meter of 5 meter.

Enthousiast?! Mail dan voor 14 november je naam + aanbod + hoeveel ruimte en of je stroom nodig hebt naar: [email protected]. Dan sta jij straks misschien op het VrouwenFestival Westerkwartier!

Kinderopvang
In samenwerking met Kindercentrum De Jonge Wereld bieden we professionele kinderopvang aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar tijdens het VrouwenFestival. De kinderen kunnen onder begeleiding spelen bij de locatie naast de Rodenburghal. Zo kan je rustig genieten van het festival terwijl de kinderen lekker spelen. Elk kind krijgt bij aanmelding een bandje om en na 1,5 uur spelen haal je je kind weer op. Mocht je kind eerder weer naar je toe willen, dan word je gebeld. Let dus op dat ze niet de hele middag hier terecht kunnen. Er is een maximum aantal kinderen dat kan komen spelen per 1,5 uur.

Kledingruilbeurs
Tijdens het festival organiseren we ook een kledingruilbeurs. Mooie vrouwenkleding die nog een tweede leven verdient, wordt vooraf verzameld. Op het festival kun je door middel van bonnen kleding ruilen.

Hoe werkt het precies?
Hieronder zie je op welke momenten je kleding kunt brengen. De kleding moet nog van goede kwaliteit zijn en schoon. Voor jouw kleding krijg je bonnen. Met die bonnen kun je weer andere kleding uitzoeken tijdens het VrouwenFestival. Ook is het mogelijk tijdens het festival met contant geld de kleding te kopen. Na het vrouwenfestival komt de kleding terecht de winkel van Barnie’s in Leek en ook nog eventuele andere goede doelen in het Westerkwartier indien er heel veel overblijft.

Ga in het nieuw de feestdagen in, met jouw geruilde kleding!
Dus: heb jij nog kleding die je bijna niet meer draagt, waarvan je was vergeten dat het onderin je kast ligt? En wil jij ook eigenlijk wel weer eens een nieuw outfitje? Kom je dan je kleding brengen tijdens één van onderstaande inzamelmomenten!

𝗟𝗲𝗲𝗸 – 𝗱𝗶𝗻𝘀𝗱𝗮𝗴 𝟴 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿
15.00 – 17.00 uur & 18.30 – 20.00 uur
De Schutse, Oldenoert 32, 9351 KP in Leek

𝗠𝗮𝗿𝘂𝗺 – 𝗱𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴𝟭𝟳𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿
15.00 – 17.00 uur & 18.30 – 20.00 uur
MFC ’t Marheem, Schoolstraat 8, 9363 BH in Marum

𝗭𝘂𝗶𝗱𝗵𝗼𝗿𝗻 – 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟱 𝗻𝗼𝘃𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿
15.00 – 17.00 uur & 18.30 – 20.00 uur
Cultureel Centrum Zuidhorn, Jellemaweg 3, 9801 CG in Zuidhorn

𝗚𝗿𝗼𝗼𝘁𝗲𝗴𝗮𝘀𝘁 – 𝘃𝗿𝗶𝗷𝗱𝗮𝗴 𝟮 𝗱𝗲𝗰𝗲𝗺𝗯𝗲𝗿
15.00 – 17.00 uur & 18.30 – 20.00
Dienstencentrum Grootegast, De Schalck 1 9861 BB in Grootegast

𝙇𝙚𝙩 𝙤𝙥!
– Deze ruilbeurs is alleen voor vrouwenkleding
– Kleding gewassen en schoon inleveren
– Geen lingerie
– Sportkleding is enorm welkom
– Denk ook aan jassen, tassen, mutsen, sjaals, setjes handschoenen en schoenen

Ideeën/aanvullingen?
Heb jij nog een ander idee voor het festival? Wil je optreden, meehelpen, een workshop of lezing verzorgen? Neem dan contact op met [email protected].

   
Back to top button