Burgemeester Hoekstra opent eerste kapsalon in wijk Oostindie op 9 mei

LEEK – Aanstaande zaterdag wordt de eerste kapsalon in de nieuwe wijk Oostindie geopend door Burgemeester Hoekstra. Hieronder een verslagje namens de kapster.

In 2001 ben ik gestart met mijn kappersopleiding aan het Noorderpoortcollege te Groningen. Daarvoor heb ik een eigen winkel gehad in Turkije. Gedurende mijn opleiding en na het behalen van mijn diploma voor allround kapper heb ik met bijzonder veel plezier gewerkt bij de kapsalons in Leek. Ik heb aantal jaren gewerkt als topstylist bij meerdere kapsalons. Uiteindelijk heb ik besloten om voor mezelf te gaan beginnen. Daarom hebben we onze garage omgebouwd tot een kapsalon. Ik verwacht dat met mijn opgedane werkervaring bij diverse kapsalons een goed kapperssalon zal gaan runnen. De ontwikkeling van deze kapsalon krijgt een extra dimensie, omdat het dit jaar exact 20 jaar geleden is dat ik kapster werd.

Op 9 mei 2015 omstreeks 16:00 uur wordt onze kapsalon in de nieuwe wijk Oostindie te Leek geopend. Er wordt dan een lintje doorgeknipt door burgemeester B. Hoekstra en de kapster.

De naam van de tevens eerste officiële kapsalon in Oostindie kapsalon klinkt als volgt, “Kapsalon Oostindie”. Contactgegevens: Hayriye Ogec, Berk 40, 9351 XB,  Leek, 0618549423

Kapsalon Oostindie

   
Back to top button