Sfeervol weekend ‘Kerst op Nienoord’

LEEK – Afgelopen weekend kon je twee dagen genieten van ‘Kerst op Nienoord’ met een gevarieerd programma voor jong en oud.

Op het in kerstsfeer gehulde Landgoed konden bezoekers terecht bij gezellige kerstkramen met onder andere ambachtelijke jam en honing, geurige zeepjes, brocante artikelen, handgemaakte kleding, spellen, verzorgingsartikelen en nog meer aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom. Ook kon je Olaf en allerlei andere vrolijke kerstfiguren ontmoeten en genieten van heerlijke warme lekkernijen.

Optreden In Between
Op zaterdagmiddag gaven de ruim veertig leden van koor In Between een optreden met gevarieerd kerstrepertoire. Het koor stond onder leiding van Jelena Vesković en werd op de piano begeleid door Margreet Puite. Ook Popkoor Leek (zie foto’s) verzorgde afgelopen weekend een gevarieerd optreden voor de bezoekers van het park.

Koopzondag
Afgelopen zondag 15 december was het koopzondag in het centrum van Leek. Voor bezoekers van Kerst op Nienoord was er gratis vervoer met paarden en aanspanningen naar het centrum en/of de parkeerplaats.

Foto’s: Lucas Planting

 

   
Back to top button