Mooie start van Flinke Pink 2016 (Foto’s)

LEEK – Het is Pinksteren en dus een lang weekend feest in Leek. Veel muziekevenementen, grote kermis en natuurlijk de Pinkstermarkt op maandag.

Het Flinke Pink Festival kende op de eerste dag een mooie start. Het tot festivalterrein omgebouwde Podium Nienoord werd druk bezocht tijdens de 90’s edition van het vierdaagse festival. Deejay’s Mark Mozes en Sowieso draaiden de grootste hits en beste dansplaten uit het laatste decennium van de 20e eeuw en stiekem werden er ook wat nummers uit het begin van 00’s gedraaid.

Flinke Pink duurt nog tot en met maandag. Zaterdagavond vanaf 19 uur is de “Black” edition van het festival, zondagmiddag vanaf 15 uur wordt onder de titel “White” de knop omgezet naar de meer toegankelijker dancemuziek en op maandag spelen 6 bands op het openluchtpodium en de afsluiting op de laatste dag wordt ook dit jaar weer verzorgd door 2 deejay’s.

Het festival is zondagmiddag en maandag overdag gratis te bezoeken, in de avonduren bedraagt de entree €. 2,50. Meer info: www.flinkepink.nl of www.facebook.com/flinkepink.

Voor de foto’s van Flinke Pink en alle andere van Pinksteren in Leek ga je naar deze pagina.

   
Back to top button