Vanaf maandag 11 mei in Leek: Fitclub Buiten

LEEK – Fitclub Rodenburg heropent aanstaande maandag! De voordeuren blijven nog wel even op slot maar het terrein achter de hal gaat open voor fitness en groepslessen.

“Nu we binnen toch nog niet mogen beginnen maar buiten wel hebben we het idee voor een “outdoor fitness” van stal gehaald. Al langer liepen wij hier mee rond en hebben 3 jaar geleden voor de Rodenburghal al een hindernisbaan laten aanleggen. Achter de hal hebben we nog een groot buitenterrein die al enkele jaren braak ligt, deze gaan we nu gebruiken voor fitness (cardio) en groepslessen”, aldus de enthousiaste clubmanager Astrid Cazemier.

Afgelopen donderdag is er al een grote houten vlonder gelegd waar de leden op basis van de richtlijnen van het RIVM en NOC/NSF vanaf maandag weer terecht kunnen. Het groenrijke terrein sluit direct aan op de fitnesszaal en toestelberging en daardoor kunnen snel en gemakkelijk materialen en toestellen naar buiten worden verplaatst.

Een groot deel van het aanbod van de Fitclub gaat naar buiten. Wielrennen, hardlopen, cardiofitness, groepslessen, bootcamp, circuittraining, wandelen etc. staat wekelijks op het programma vanaf 11 mei. Leden moeten zich vooraf inschrijven via de website www.fitclubbuiten.nl of www.fitclubrodenburg.nl. Voor meer info is Fitclub Rodenburg op werkdagen bereikbaar van 9 tot 17 uur op (0594) 740 842.

   
Back to top button