Jan & Anny komen opnieuw naar Leek voor groots concert

LEEK – Alle BZN hits live gezongen en gespeeld door de gouden stemmen van het eerste uur: Jan Keizer en Anny Schilder. Na het succesvolle herinneringsconcert vorig jaar komen ze nog één keer terug naar Leek!

Live begeleid door topmuzikanten nemen ze u op vrijdag 13 oktober 2017 in de Rodenburghal mee terug naar de laatste decennia van de 20e eeuw toen de Band Zonder Naam met 55 singles in de Top 40 stond. Daarmee is BZN de meest succesvolle Nederlandse band allertijden!

BZN werd opgericht in de jaren 60. Na 8 rock-achtige hits werd in 1976 de muzikale koers gewijzigd en scoorde de band met Jan Keizer en de aan de band toegevoegde zangeres Anny Schilder de monsterhit Mon Amour. Het was het begin van een lange zeer succesvolle periode die in 2007 stopte met een afscheidsconcert in Ahoy Rotterdam.

Sinds enkele jaren, na een optreden bij Mies Bouwman staan Jan en Anny weer samen op het podium.
Ruim 40 jaar na de eerste monsterhit Mon Amour, worden een beperkt aantal concerten gegeven door de “original voices” Jan Keizer en Anny Schilder.

Het bijzondere bij het optreden in Leek is dat het duo wordt begeleid door een 6 koppige band waarbij alles 100 % live wordt gespeeld en gezongen! In een sfeervolle, theatraal ingerichte Rodenburghal in Leek wordt het genieten van een avond vol met alle grote BZN hits!

Tickets voor dit concert, zowel zit- als staanplaatsen zijn verkrijgbaar bij de Rodenburghal en online te bestellen op www.rodenburglive.nl. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij alle Primera winkels in Nederland. Het aantal zitplaatsen is beperkt! Voorkom teleurstelling en bestel op tijd!

   
Back to top button