Nieuwe LES MILLS lessen bij de Fitclub in Leek

Leek – Fitclub Rodenburg lanceert maandag 4 oktober (aanvang 19.00 uur) de nieuwste LES MILLS groepslessen!

Daarnaast wordt ook het aantal lessen per die datum verder uitgebreid. Iedereen, leden en niet-leden, kunnen op 4 oktober kennismaken met o.a. de volgende lessen: RPM, BodyStep, Sh’Bam, BodyPump, BodyBalance, Tone en Core.

Aanmelden
De nieuwe lessen worden gegeven in de onlangs geopende “LesMills” zaal van de Fitclub, bij veel belangstelling wordt overigens uitgeweken naar de grote sportzaal. Leden kunnen zich aanmelden via de App of het ledenportaal, niet leden kunnen zich aanmelden via email [email protected].

Forse uitbreiding
Fitclub Rodenburg is het eigentijdse fitnesscentrum op Sportpark Rodenburg in Leek. Op dit moment wordt er gewerkt aan een forse uitbreiding waarvan de 1e fase inmiddels klaar is. De sportmogelijkheden worden regelmatig vernieuwd en uitgebreid.

50 lessen per week
Behalve de nieuwe lessen op maandag 4 oktober kun je wekelijks ook meedoen met Yin Yoga, Zumba, BodyCombat, VitaalFit, OGym, WandelFit, Bootcamp en meer. Er is keuze uit meer dan 50 lessen per week! Naast 3 groepsleszalen beschikt de Fitclub ook over een fitnesszaal met de e-Gym krachtcirkel bestaande uit 8 volautomatische apparaten, cardiotoestellen en een krachthoek waar de sporters meer dan 70 uren per week terecht kunnen. Onbeperkt sporten, zowel overdag als in de avonduren kan al vanaf €. 31,00 per maand.

Meer info is te vinden op www.fitclubrodenburg.nl.

Back to top button