KVW’22 1 verliest uit van CSL in Britsum

Britsum/Leek – Op zaterdag 9 december stonden de uitwedstrijden van de KVW’22 selectie gepland tegen CSL. Het tweede heeft helaas verloren met 15-8. Nu aan het eerste om wel de winst binnen te halen.

In de beginfase van de wedstrijd ging het gelijk op, maar CSL nam een kleine voorsprong. KVW’22 slaagde erin om tot op één punt verschil aan te haken, maar kon dit niet vasthouden, waardoor de ruststand 16-13 werd. De taak van KVW’22 was om in de tweede helft weer aan te sluiten en de voorsprong over te nemen.

Geen punten
Helaas slaagde KVW’22 er niet in om dit te realiseren. CSL wist van afstand de korf te vinden en liep verder uit, waarbij KVW’22 de grip op de wedstrijd verloor. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd met een stand van 28-21. Helaas geen punten mee naar Leek.

Volgende week thuis
Volgende week speelt de selectie weer thuis in de topsporthal. KVW’22 2 neemt het op tegen Wit-Blauw/Green Organics 2 om 17:35, gevolgd door het eerste team dat tegen Velocitas 1 speelt om 19:00. Hopelijk kunnen jullie allemaal aanwezig zijn om de selectie aan te moedigen!

   
Back to top button