Drie Leekster bedrijven slaan handen ineen om gezamenlijke hobby tot eigen product te maken

LEEK – Onder het genot van een drankje en een hapje ontstaan vaak de leukste ideeën en samenwerkingen. Zo ook in het geval van Promovisionmodels, Tekenbureau Van der Graaf en Laserworx.

Zij hebben hun gezamenlijke hobby vorm gegeven tot de ultieme barbecue ervaring. De verschillende achtergronden en expertises hebben gezorgd voor een multifunctionele vuurkorf/barbecue.

Drie uitvoeringen
‘Del Nord’ is modulair opgebouwd en inmiddels in 3 standaard uitvoeringen en 3 uitstralingen volop verkrijgbaar. ‘In blanke CorTen uitvoering, geroest Corten en in hittebestendige kachellak is er voor elk wat wils’, aldus Nanet Por van Promovision Models.

‘Waar we normaliter modellen over heel de wereld inzetten bij promotieactiviteiten zoals de MotoGP, WorldSuperBike of vakbeurzen, zitten we nu volop in de metaalwereld!

Samen met Van der Graaf en Laserworx hebben we onze BBQ-hobby vorm gegeven naar een product wat mooi en stijlvol in huiselijke omgeving gebruikt kan worden, maar wat ook zeker niet misstaat in de horeca.’

Uitbreidingen
De lounge, standaard en Excellent bieden voor elk wat wils, tegen een betaalbare prijs. Vergelijkbare merken vragen soms wel het driedubbele, terwijl uitbreidingen niet mogelijk zijn. Heb je de ‘Del Nord’ lounge-variant ooit gekocht, dan kun je altijd nog het andere tussendeel bestellen om met de set te kunnen variëren. Daarnaast heeft de ‘Del Nord’ een handig haakssyteem voor de optionele extra’s.

Productiegereed
Ten tijde van de coronacrisis is er met de beschikbaar gekomen extra tijd een model productiegereed gemaakt. Het is volop getest door zowel eigen medewerkers als BBQ-professionals. ‘De enthousiaste reacties, maar ook goede suggesties zijn meegenomen in de 3 huidige varianten’, vertelt Wim Oostra van Laserworx. ‘Door Tekenbureau van der Graaf wordt nu volop doorontwikkeld met extra mogelijkheden, uitbreidingen en uitvoeringen. ‘Een statafel met houten blad, ice-bucket en pizzagrill staan op het wensenlijstje!’

Het voornaamste doel van Del Nord is om mensen een betaalbare BBQ-ervaring te geven met vrienden en familie. Daarnaast wordt het lokaal geproduceerd met hoogwaardige grondstoffen. ‘Maar het is ook erg mooi om te zien dat dit product, in deze rare tijd, voor net even wat extra werk zorgt’, sluit Nanet af.

Voor meer informatie over het verhaal achter de ‘Del Nord’ en de mogelijkheden, kijk dan op www.delnord.nl.

   
Back to top button