Sfeervolle eerste editie Dine & Disco bij Opde Dam in Leek

LEEK – Zaterdag 30 november was de eerste editie van Dine & Disco bij restaurant Opde Dam in Leek. “We kunnen met trots zeggen dat deze avond een succes was”, aldus eigenaren Jacob Venema en Albert Kuil.

Op 30 november gingen de klanten onder het genot van een heerlijk diner even terug in de tijd. Met klassiekers van de Beegees, Donna Summer, Gloria Gaynor en andere ’70/’80/’90-iconen vloog de avond voorbij en gingen de voetjes van de vloer.

Voor wie er bij was is het geen verrassing meer: Dine ’n Disco was een feestje! Dit was de eerste keer dat deze avond georganiseerd werd. “Het leek ons erg leuk om een thema aan deze avond te hangen om zo een ware beleving te creëren bij onze gasten. Het hele team was erg enthousiast en er kwamen dan ook een hoop goede ideeën op tafel. We hebben ons best gedaan om de avond goed in te vullen en als we de complimenten die we kregen mogen geloven, is dit ook zeker gelukt.”

De reserveringen kwamen al snel binnen en Auto Egberts zorgde met zijn Black Friday actie voor de laatste bezettingen. “Er stond dan ook ‘volgeboekt’ in onze agenda genoteerd!”

“De sfeer zat er goed in. Het was echt een succes deze avond, boven verwachting” aldus een van de bezoekers van deze avond. “Zowel het eten als de muziek was genieten”.

Een dag na deze gezellige avond werd er nog fanatiek over gesproken. Degenen die er bij waren kwamen superlatieven tekort en de afwezigen wilden graag reserveren voor een volgende keer. “Het doet ons goed zoveel positieve reacties te mogen ontvangen.”

Het was een avond die Opde Dam graag nog eens opnieuw wil beleven. Wie weet komt er nog een vervolg.

   
Back to top button