REGIO: Kerstmarkt in De Wilp op zaterdag 19 december

DE WILP – Op zaterdag 19 december 2015 wordt er een mini kerstmarkt georganiseerd van 10.00-16.00u aan Oosterweg 5 in De Wilp. Initiatiefneemster is Ettie van der Heide, werkzaam bij Tupperware Nederland.

Tijdens deze kerstmarkt kunt u profiteren van knallende Tupperware uitverkoop producten. Ook kunt u deze dag natuurlijk een bestelling plaatsen. Daarnaast is Anjet Boekema van FM Parfums aanwezig. Met heerlijke parfums die vergelijkbaar zijn met bekende geuren als Gucci, Chanel, Paco Robanne, Lancôme, Boss, et cetera. Ook zal er kleding te verkrijgen zijn bij WEKO Fashion Online. Er is nog mogelijkheid voor meer diversiteit in het aanbod. Neem daarvoor contact op met Ettie van der Heide: [email protected]

Naast deze prachtige producten zal er ook koffie, warme chocomel, Zweedse Glögg, oliebollen en kerstkoekjes worden verkocht. De opbrengst hiervan zal gaan naar het goede doel Pink Ribbon. Begin 2016 start Tupperware opnieuw een actie om Stichting Pink Ribbon te steunen. Jaarlijks krijgen in Nederland meer dan 17.000 mensen de diagnose borstkanker. Helaas zal het aantal diagnoses de komende jaren nog meer stijgen. Hoewel de overlevingskansen goed zijn, sterven er toch dagelijks nog negen mensen aan de gevolgen van deze ziekte. Stichting Pink Ribbon financiert projecten en onderzoeken op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Een beter en langer leven is het doel van Stichting Pink Ribbon.
‘Deze kerstmarkt lijkt mij een goede gelegenheid om hierbij aan te sluiten’, aldus de initiatiefnemer.

Kom dus gezellig langs. Wij hopen er een gezellige dag van te maken!!

Voor actuele informatie (of aanmelding) kijk op: https://www.facebook.com/events/483448961826995/

   
Back to top button