Kampioensteams honk- en softbalclub BSC Knights gehuldigd

LEEK – BSC Knights, de honk- en softbalclub uit Leek heeft aan het einde van het honkbalseizoen 2 kampioensteams gehuldigd. De aspiranten, uitkomend in de KNBSB 3e klasse K, hebben 17 van de 18 wedstrijden gewonnen.

De trainer/coaches, Floris Meijer en Eric Vanca, konden helaas niet voorkomen dat er 1 wedstrijd verloren werd van directe concurrent Caribe uit Groningen. Dus helaas geen “we beat them all” wat ooit een aspirantenteam van Knights is gelukt. Maar toch een prachtige prestatie van een gemotiveerd team, spelers en speelsters die plezier hebben in het spel, een uitgangspunt die de club erg belangrijk vind.

Na afloop van de laatste wedstrijd waren er dus bloemen en een herinneringsmedaille. Ook kregen ze een extra medaille van hun trouwste supporters, de opa en oma van Jan, dhr. en mevr. Huizing uit Nieuw Roden. Opa en oma hebben geen thuiswedstrijd gemist en ook bij de meeste uitwedstrijden waren ze aanwezig. Geen wonder dat het team gemotiveerd genoeg was om “bijna” alles te winnen.

Eveneens werd het team van senioren 2, uitkomend in de KNBSB 4e klasse E,  kampioen. Het bijzondere aan dit team is dat ze dat voor het 3e opeenvolgende jaar werden. Dus ook deze heren werden door de club in de bloemen gezet.

Foto 1: Kampioensteam 2015 aspiranten v.l.n.r.  Riemer Zuidema, Lucas Vanca, trainer/coach Floris Meijer, Jan Kloosterman, Felix Tieleman, Niels Cazemier, Martijn Boshuizen, trainer/coach Eric Vanca, Martijn v.d. Donk, Mick van Sloten en Aly Kloosterman ( communicatie ).
Onder v.l.n.r.: Marten-Harm de Vries, Max Noorda, Elza Martens en Nanda Donkerbroek.

Foto 2: Medaillespiegel

Foto 3: De trouwste supporters, dhr. J. Huizing, kleinzoon Jan Kloosterman en mevrouw A. Huizing.

Foto 4: Kampioensteam 2015 senioren 2 v.l.n.r. Rene Veenstra, Thomas Heemstra, Guido Martens, Michiel Swalue, Richard Vegter en Leon Claessens.
Onder v.l.n.r.: Marcel Huizeling, Arnoud Mollema, Duncan de Boer en Pelle Wiersum

   .
Back to top button