BINN wonen uit Tolbert heropend na grote brand

BINN wonen heropend-6LEEK/TOLBERT – BINN wonen uit Tolbert is heropend na de grote brand die de winkel totaal verwoeste.

Op vrijdag 14 december 2012 is rond 07.00 uur  een grote brand uitgebroken bij de winkel BINN wonen aan de Zuiderweg in Tolbert. Door de grootte van de brand is het pand tot aan de grond afgebrand. Inmiddels is het verwoeste pand gesloopt en zijn er plannen gemaakt voor een nieuwe bouw van de winkel. Gisteravond (woensdag) is de winkel officieel heropend voor genodigden,ook is het nieuwe schilderij van het oude pand die in de etalage staat onthuld. De winkel is nu tot dat de nieuwbouw klaar is gevestigd is aan de Samuel Leviestraat 51 in Leek, in het steegje tegenover de Alles Kids.

Item op 112Marum

Voor meer informatie over BINN wonen

Het bericht van de brand op 14 december 2012

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek & Herald Veenstra (archief)

 

Back to top button