Vandaag tot drie uur 41e Rommelmarkt bij de Hoeksteen in Leek

LEEK – Op vrijdag 11 en zaterdag 12 september wordt de jaarlijkse grote en bijna geheel overdekte rommelmarkt voor de 41e keer gehouden. De rommelmarkt vindt plaats in en rond het kerkgebouw ‘De Hoeksteen’ in Leek.

Net zoals voorgaande jaren is er weer een grote variatie aan koopwaar: elektronica, meubels, gereedschap, aardewerk, kleding, speciaal geselecteerde antiek en curiosa en nog veel meer!

Naast de vele spullen staan we ook bekend om onze uitgebreide en goed verzorgde catering. Zo kunt u genieten van onze beroemde en overheerlijke versgemaakte puddingbroodjes, eierkoeken gevuld met room en jam en berliner bollen. Op het gezellige cateringplein kunt u genieten van diverse snacks, ijsjes en een broodje haring. Ook is er live muziek. In de kinderhoek is weer van alles te doen zoals schminken, touwtje trekken en suikerspin eten.

De openingstijden zijn op vrijdag 11 september van 15.00 – 21.00 uur en op zaterdag 12 september van 9.30 – 15.00 uur. Verdere informatie over de rommelmarkt is ook te vinden op http://www.rommelmarkt-leek.nl en www.facebook.com/rommelmarktleek.

   
Back to top button