Gezellige nieuwjaarsreceptie bij honk- en softbalclub Knights

LEEK – Afgelopen vrijdag, 6 januari, vond de nieuwjaarsreceptie plaats van honk- en softbalclub Knights uit Leek.

Veel leden en oud leden gaven gehoor aan de uitnodiging, zodat het een gezellige avond werd. Lara Claessens, MVP van 2015, kreeg nog een uitgesteld applaus, aangezien ze er verleden jaar niet bij kon zijn.

De traditie van BSC Knights, naast het uitwisselen van alle goede wensen, is de uitreiking van diverse diploma’s en bekers. Voor verschillende onderdelen kan men per team 3 diploma’s krijgen, o.a. voor slaan en fielden.

De pechprijs was voor Jeroen Mulder, als pupil begonnen en nu spelend in heren 1,  die vanwege een knieblessure helaas moest stoppen met actief honkballen. Rookie of the year, beste nieuweling, werd Ties de Boer. Een talent om de komende jaren in de gaten te houden.

Als laatste werden de MVP’s per team gekozen door de trainer/coaches. Een MVP ( Most Valuable Player/ Meest Waardevolle Speler ) is een speler die weet hoe het spelletje gespeeld moet worden. De MVP hoeft niet overal goed in te zijn, gooien, lopen, catchen, vangen, fielden, maar een MVP heeft ook oog voor de medespelers, de trainer/coaches, de tegenstanders, de scheidsrechter. De verkiezing is dus een totaal plaatje van alles.

Genomineerden voor MVP 2016 van BSC Knights waren dit jaar: Marieke de Jong ( Pupillen ) helaas ontbrekend op de foto, Riemer Zuidema ( aspiranten ), Jesper Martens ( junioren ), Rutger Meijer ( heren 2 ) en Floris Meijer ( heren 1 ). De MVP 2016 van BSC Knights werd Jesper Martens van de junioren. Hij ontving de grote wisselbeker en een beker die hij mag houden.

Na deze uitreikingen werd er onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig bijgepraat.

De avond werd weer keurig verzorgd door de dames van de kantine, Marjan Bakker en Tinie Heemstra en andere vrijwilligers.

   
Back to top button